2024 - Proljetni ciklus

Pâte à choux – slastičarska radionica – Robert Perić

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
19.03.2024. - 19.03.2024. - Prijava
Pâte à choux – slastičarska radionica – Robert Perić

Pâte à choux (izgovara se pat-a-shoo) je francuska vrsta tijesta koja se koristi za pripremu različitih peciva, poput profiterola, eklaira, i drugih kolača. Ovo tijesto je posebno po svojoj jedinstvenoj teksturi i sposobnosti da se napuhava tijekom pečenja, stvarajući prozračne i lagane poslastice. Na ovoj radionici chef Robert Perić uvesti će polaznike u sve tajne ovog vrhunskog tijesta koje se u načelu priprema od vrlo jednostavnih sastojaka: vodu, maslac, brašno i jaja. Robert Perić pobrinuti će se da polaznicima pokaže sve korake pripreme Pâte à choux tijesta te načine za postizanje njegove vrhunske konzistencije. Također, na radionici će se pokazati vještina oblikovanja različitih veličina i formi tijesta ta kombiniranje raznih filova i ukrašavanje slastica. Uz diskusiju i savjete u prezentaciji i dekoraciji slastica od ovog tijesta, uloga radionice je da potakne polaznike u kreiranju nekih novih i interesantnih slastica na bazi Pâte à choux tijesta te da inspirira polaznike u kreiranju vlastitih novih recepata.

 

Cijena radionice iznosi 220,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%).

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
19.03.2024. - 19.03.2024. - Prijava

Podijelite