Jesenski ciklus radionica za 2023. godinu

Jesenski ciklus radionica za 2023. godinu

Sa zadovoljstvom najavljujemo da započinje Jesenski ciklus edukacijsko kuharskih radionica u  Edukacijsko gastronomskom centru Istre, koji djeluje u sklopu AZRRI-Agencije za ruralni razvoj Istre.

Radionice se odvijaju s ciljem kontinuirane edukacije ljudskih potencijala iz sektora ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma.

U ovogodišnjem jesenskom ciklusu gostovat će važna lica hrvatske gastronomske scene uz već poznate kuharske majstore, koji već godinama educiraju polaznike raznovrsnim edukacijama.

Novi trendovi u gastronomiji i u ugostiteljstvu temeljeni na lokalnim proizvodima, biti će teme jesenskog ciklusa.

Radionice će se održavati tijekom listopada i studenog 2023. godine.

 

U nastavku Vam donosimo jesenski program edukacijsko-kuharskih radionica za 2023. godinu:

1. Priska Thuring - Šafran, najskuplji začin na svijetu iz istre i Opg Černjeka

2. Robert Perić – „Varrines“ deserti u čašicama

3.  Zdravko Tomšić i mljekara Latus - Gastronomija s istarskim sirevima

4.  Maša Salopek - Kreativno slastičarstvo Maše Salopek

5.  Matija Bogdan - Jesensko zeljasto povrće

6. Robert Perić - Istarske slastice u tradicionalnom i modernom slastičarstvu

7. Zdravko Tomšić - Tatar, batuta, kosano meso

8. Vana Babić - Društvene mreže, PR i fotografija kao alati promocije gastronomije

9. David Skoko - Što još moramo znati o plavoj ribi

10. Annamaria Kolić - Temelji istarske gastronomije na ENGLESKOM JEZIKU

11. Mario Mihelj - Kreativna gastronomija Marija Mihelja

 

Projekt se odvija pod pokroviteljstvom Istarske županije te uz pomoć partnera projekta:

  • Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Istarske županije,
  • Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula,
  • Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
  • Upravnog odjela za turizam, 
  • Turističke zajednice Istarske županije.

Informacije i rezervacije termina vrše se isključivo putem linka: https://egci.azrri.hr/hr/

Sve informacije se mogu pronaći na službenoj web stranici Edukacijsko gastronomskog centra Istre i AZRRI-a te na email edukacije@azrri.hr ili na telefon 052 351 595, 052 351 592

 

 

 

 

Share