2024 - Jesenski ciklus
Ante Udovičić – Kreativna gastronomija
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
12.11.2024. - 12.11.2024. | - | Prijava |
Ante Udovičić već godinama je glavni chef restorana luksuznog hotela Lemongarden, gdje stvara jela nadahnuta lokalnim namirnicama i tradicijom, a pritom primjenjuje suvremene kulinarske tehnike. Njegov prvi značajniji angažman bio je vođenje kuhinje splitskog restorana Paradigma, poznatog po inovativnom pristupu mediteranskoj kuhinji. Udovičić neprestano ulaže u svoje znanje, a malo koji chef u Hrvatskoj može se pohvaliti tolikim brojem stažiranja u vrhunskim svjetskim restoranima. Među njima su Azurmendi, Steirereck, Per Se, The Jane i mnogi drugi, dok je posljednji u nizu bio Mirazur, koji je 2019. godine proglašen najboljim restoranom na svijetu prema izboru World’s 50 Best. Udovičićev pristup kuhanju usmjeren je na kontinuirano istraživanje novih tehnika i izvora inspiracije, čime svoje kulinarske kreacije podiže na višu razinu. Ovo je jedinstvena prilika za učenje od chefa koji je stekao iskustvo u restoranima svjetskog ranga i razumije koliko je važno stalno napredovati i prilagođavati se. Ante Udovičić neće samo predstaviti recepture, već i lepezu ideja, tehnika i trikova koji mogu pomoći svakom profesionalcu da svoja jela obogati novim okusima i prezentacijama, unoseći kreativnost i profinjenost u svaki tanjur.
Cijena: 130,00 EUR za polaznike iz Istre i 260,00 EUR za polaznike izvan Istre
POČETAK RADIONICE: 09:00h
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
12.11.2024. - 12.11.2024. | - | Prijava |